3 Haziran 2014 Salı

The Suspect 2013 izle filmi full

 The Suspect 2013 Full HD olarak sitemize eklenmiştir. Sizlerde The Suspect 2013 Filmini izleyebilirsiniz. Sitemizde HD Kalitede eklenen film Kuzey Kore'nin eski bir ajanı ülkesi tarafından terk edilmiş ve soluğu da Güney Kore'de almıştır. Burada tekrardan hayata başlayan ajan yakın çevresinde gerçekleşen bir cinayet yüzünden baş zanlı olarak gösterilince gerçek katilleri bulmak için büyük bir savaş verecektir. The Suspect izledikten sonra yorum ve önerilerinizi bekliyoruz.. http://www.fullizledim.com/the-suspect-2013-izle-yong-eui-ja.html

Once Upon a Time in Shanghai

Once Upon a Time in ShanghaiAksiyon Sahneleriyle oldukça keyifli bir film ortaya çıkan Çin sinemasının son dövüş filmlerinden birisi olan Once Upon a Time in Shanghai izleme sitemize eklendi. Ve sizlerinde Once Upon a Time in Shanghai filmini izlemeye sitemize davet ediyoruz.
Fakir bir adamın zengin bir adam olabilmek için çıktığı şangay yolçuluğunu konu alan filmde kendini şehirde bir ölüm kalım oyunu içerisinde bulacaktır. Bu durumdan kurtulmak için ise tüm yeteneklerini kullanacaktır.